Estonia Latvia Lithuania Finland Norway Sweden Bulgaria Czech Poland Denmark Serbia Croatia Romania Bosnia Herzegovina Slovenia Slovakia Germany

VPRAŠANJA/ODGOVORI

Kako delujejo metode povečevanja penisa?

Po številnih raziskavah so znanstveniki odkrili, kako v kratkem času doseči prepričljive rezultate pri povečanju moškega spolnega organa, za to pa razvili več učinkovitih metod. Te temeljijo na splošnih načelih, povezanih z enostavnimi in učinkovitimi vajami. Ob vadbi se penis poveča zaradi postopka raztegovanja in rasti novih tkiv. Podobno kot pri oblikovanju telesa (bodybuilding-u).

Naj se pred izvajanjem vaj posvetujem z zdravnikom?

Ne. Vaje so odobrili terapevti. Izvajanje celotnega sklopa vaj je popolnoma varno. In res učinkuje.

Pri kateri starosti lahko začnemo z vajami?

Ta edinstveni sistem je primeren za osebe vseh starosti.

Po kolikšnem času bom opazil prve rezultate?

To je popolnoma odvisno od vašega organizma in številnih drugih dejavnikov: psiholoških, anatomskih in fizičnih. Moški, ki so metode preizkusili, trdijo, da boste rezultate opazili v dveh tednih!

Bo moj organ večji, če bom vadil dlje?

Da, več časa kot boste namenili izvajanju vaj, bolj opazni bodo vaši rezultati.

Prebral sem, da je povprečna velikost penisa 15 cm. Kaj pa moški drugih narodnosti in iz drugih držav?

Najbolj popolna raziskava velikosti penisov, opravljena do danes, so t.i. Kinsey Reports. V njej piše, da penis moškega bele rase povprečno meri 15,7 cm v dolžino, po obsegu pa 9,4 cm; penis temnopoltega moškega pa meri 15,9 cm v dolžino, po obsegu pa 9,6 cm. Razlika je samo 0,2 cm, kar je statistično gledano zanemarljiva vrednost. Razlika je res minimalna, lahko bi rekli zanemarljiva, in to velja za cel svet.

Ali masturbacija vpliva na rast penisa?

Gre za splošno razširjeno mnenje, da več kot masturbirate, manjša je rast. Odgovori na to vprašanje so deljeni: polovica pravi, da to drži, druga polovica pa pravi, da ne.

Ali predhodno ogrevanje spodbuja rast?

Nismo odkrili neposredne povezave.

Kakšno zagotovilo dobim?

Zagotovilo na zadovoljstvo. Te metode so jo preizkusili že številni pred vami, ki so ostali zadovoljni in se odločajo za vedno nova naročila. Stranke svoje izkušnje pogosto delijo z nami in nas priporočajo svojim prijateljem.

Janez, star 26 let
Prve rezultate sem opazil v par tednih. Ne pravim, da mi je penis takoj zrasel za 10 cm, vendar sem občutil povečanje spolne moči, moj penis pa je nekako dozorel.
Štefan, star 34 let
Prve spremembe sem opazil po enem tednu izvajanja vaj po Programu za povečanje penisa. Opazil sem podaljšano erekcijo.
Miha, star 25 let
Ne morem verjeti, da imam tak penis po samo 2 tednih izvajanja vaj. Punca pravi, da sem v postelji postal bolj vzdržljiv.
Jaka, star 23 let
Po izvajanju vaj po tem programu je moj penis postal trši, močnejši in raven – niti slučajno si nisem predstavljal, da bodo učinki takšni.
Maks, star 24 let
Po preizkusu vašega sistema se mi je penis podaljšal za 2 cm in odebelil za 1,5 cm. Enostavno odlično!
Aleksander, star 23 let
Kot večina sem tudi jaz na začetku dvomil v učinkovitost teh metod. K zadevi sem pristopil sistematično, v upanju, da bom podrl mit. Tik pred začetkom sem natančno izmeril svoj spolni organ. Bil sem resnično presenečen, ko sem po enem mesecu izvajanja vaj organ ponovno izmeril – 3,5 cm v dolžino in 1 cm v debelino. Vseeno mi je, če moji rezultati sploh niso maksimalni.
Janez, star 30 let
Po 2,5 mesecih izvajanja vaj se je penis s 15,5 podaljšal na 20,5 cm in odebelil za 2 cm. Po pravici povedano nisem pričakoval večjih rezultatov – mislil sem, da ti sploh ne bodo opazni.
Leon, star 22 let
... po dveh mesecih lahko samo stojiš, od zgoraj občuduješ svoje »mega orodje« in si misliš: »Hudiča!« Pri spolnih odnosih sem postal bolj samozavesten in uspešen.
Robert, star 29 let
resnično sem navdušen nad enostavnostjo in učinkovitostjo teh metod. V približno enem mesecu se mi je podaljšal za 6 cm! Z rezultatom sem zelo zadovoljen, moje dekle pa tudi!
Štefan, star 31 let
Ob takšnih rezultatih sem spoznal, da je imeti velik penis naravnost čudovito! Resnično hvala!
Ivan, star 28 let
Zdaj sem v svoje moči v postelji povsem prepričan. Ne vem, če Program dejansko deluje ali pa je prišlo do kakšne druge fiziološke reakcije, saj je moja erekcija neverjetna, z žensko pa lahko seksam ure in ure. To pa je pot v nebesa, kajne?