Estonia Latvia Lithuania Finland Norway Sweden Bulgaria Czech Poland Denmark Serbia Croatia Romania Bosnia Herzegovina Slovenia Slovakia Germany

Kontakt

Janez, star 26 let
Prve rezultate sem opazil v par tednih. Ne pravim, da mi je penis takoj zrasel za 10 cm, vendar sem občutil povečanje spolne moči, moj penis pa je nekako dozorel.
Štefan, star 34 let
Prve spremembe sem opazil po enem tednu izvajanja vaj po Programu za povečanje penisa. Opazil sem podaljšano erekcijo.
Miha, star 25 let
Ne morem verjeti, da imam tak penis po samo 2 tednih izvajanja vaj. Punca pravi, da sem v postelji postal bolj vzdržljiv.
Jaka, star 23 let
Po izvajanju vaj po tem programu je moj penis postal trši, močnejši in raven – niti slučajno si nisem predstavljal, da bodo učinki takšni.
Maks, star 24 let
Po preizkusu vašega sistema se mi je penis podaljšal za 2 cm in odebelil za 1,5 cm. Enostavno odlično!
Aleksander, star 23 let
Kot večina sem tudi jaz na začetku dvomil v učinkovitost teh metod. K zadevi sem pristopil sistematično, v upanju, da bom podrl mit. Tik pred začetkom sem natančno izmeril svoj spolni organ. Bil sem resnično presenečen, ko sem po enem mesecu izvajanja vaj organ ponovno izmeril – 3,5 cm v dolžino in 1 cm v debelino. Vseeno mi je, če moji rezultati sploh niso maksimalni.
Janez, star 30 let
Po 2,5 mesecih izvajanja vaj se je penis s 15,5 podaljšal na 20,5 cm in odebelil za 2 cm. Po pravici povedano nisem pričakoval večjih rezultatov – mislil sem, da ti sploh ne bodo opazni.
Leon, star 22 let
... po dveh mesecih lahko samo stojiš, od zgoraj občuduješ svoje »mega orodje« in si misliš: »Hudiča!« Pri spolnih odnosih sem postal bolj samozavesten in uspešen.
Robert, star 29 let
resnično sem navdušen nad enostavnostjo in učinkovitostjo teh metod. V približno enem mesecu se mi je podaljšal za 6 cm! Z rezultatom sem zelo zadovoljen, moje dekle pa tudi!
Štefan, star 31 let
Ob takšnih rezultatih sem spoznal, da je imeti velik penis naravnost čudovito! Resnično hvala!
Ivan, star 28 let
Zdaj sem v svoje moči v postelji povsem prepričan. Ne vem, če Program dejansko deluje ali pa je prišlo do kakšne druge fiziološke reakcije, saj je moja erekcija neverjetna, z žensko pa lahko seksam ure in ure. To pa je pot v nebesa, kajne?